Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Колаж: Телевизия 7/8, БулфотоИ при двамата – Тодор Живков

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКолаж: Телевизия 7/8, БулфотоИ при двамата – Тодор Живков
Коментари Харесай

Пиар: Скъсах моя договор с Бойко Борисов днес, това направи и не по-малко от 30/40 процента от населението на България

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Колаж: Телевизия 7/8, Булфото

И при двамата – Тодор Живков и Бойко Борисов, цялата пара е в свирката, единствено че при Тодор Живков, колкото и да беше непоносимо, колкото и да беше вулгарно, знаеш, че ще умреш под слънцето на комунизма и че няма независимост.

Това съобщи ПиАрът и лекар на историческите науки Диана Дамянова в „ Крум Савов Live ” по Телевизия 7/8.

Тук е много по-дразнещо е, тъй като ти живееш под демократични думи и безусловно терористична и диктаторска среда, това изнервя, лъжата е това, тази Банкя, която видяхте клипа, аз мога да те заведа в тази Банкя, да направиш репортаж на 300 метра по-нагоре, където хората си вършат самодейни канализации и ги пускат в гората, добави Дамянова.

Между мен и лицето Бойко Борисов, който аз в последно време назовавам дебелак, най-кратко и тъкмо, има подписан контракт преди близо 4 години. По силата на този контракт аз би трябвало да бъда честен жител, който си заплаща налозите, който си развива бизнеса за себе си, за своето семейство и своята страна, да не нарушавам законите и да се държа почтително към управляващите, тази част от контракта аз съм спазила. Неговата част от контракта беше, той да ни ръководи заслужено, да не краде, или да краде умерено, с цел да не може това да ми избожда очите. Не бива с моите пари да строи вила на тогава малолетната си държанка в един от приказните градове по света, не трябва да предава страната в плен на един човек, който има съвършенно разнообразни планове от политическите, а точно да има всичко. Този контракт обаче от негова страна не беше спазен и освен това жестоко неспазване на контракта от негова страна, аз скъсах този контракта през днешния ден. От през днешния ден нататък не съм негов гражданин, нямам контракт, с който съм му упълномощила ръководството, лишавам му го, и искам  той да се съобрази с моето спиране на контракта, това вършат през днешния ден в България не по-малко от 30-40 % от популацията, сподели още Диана Дамянова.

Ако Борисов не си отиде непринудено, ще има много по-тежки последици за тях, когато си отиде, тъй като виждам освирепели хора на улицата. Не на площада, там са младежи. Такива, на които им е обидно, че си вее сакото, тъй като не си е поставил дезедорант, разяснява Дамянова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цени от 50 левавиж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР